Hengel

10 Мар

HAMURU İÇİN MALZEMELER:


3 SU BARDAĞI UN

TUZ SU

ÜZERİ İÇİN:

YOĞURT

2-3 DİŞ SARIMSAK

SOSU İÇİN:

2-3 SOĞAN

SIVI YAĞ

HAMURUNUN HAZIRLANIŞI:

SU,TUZ VE UNLA KATI BİR HAMUR YOĞRULUR.15-20 DK YOĞRULDUKTAN SONRA BEKLETİLİR.HAMUR İKİYE BÖLÜNEREK YUMAK HALİNE GETİRİLİR.YUMAKLAR OKLAVA İLE ORTA KALINLIKTA AÇILIR.VE BICAKLA ENİ VE BOYU 2-3 SANTİM OLACAK ŞEKİLDE KESİLİR.TENCEREDE SU KAYNATILIR VE KAYNAYAN SUDA HAMURLAR PİŞİRİLİR.PİŞEN HAMURLARSÜZGECE ALINIR.VE GENİŞ BİR BORCAMA SERİLİR.ÜZERİNE SARIMSAKLI YOĞURT DÖKÜLÜR.

SOSUNUN HAZIRLANIŞI:

SAĞANLAR İNCE İNCE KESİLİR SIVI YAĞDA KAVRULUR.KAVRULMUŞ SOĞANLAR SARIMSAKLI YOĞURDUN ÜZERİNE GEZDİRİLİR.

Реклама

Добавить комментарий

Заполните поля или щелкните по значку, чтобы оставить свой комментарий:

Логотип WordPress.com

Для комментария используется ваша учётная запись WordPress.com. Выход / Изменить )

Фотография Twitter

Для комментария используется ваша учётная запись Twitter. Выход / Изменить )

Фотография Facebook

Для комментария используется ваша учётная запись Facebook. Выход / Изменить )

Google+ photo

Для комментария используется ваша учётная запись Google+. Выход / Изменить )

Connecting to %s

%d такие блоггеры, как: